Daglichtlamp met multifunctionele klem E35000

Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 

De Techne artist & drafting lamp van Daylight is een kunstenaar en tekenlamp speciaal ontworpen om hem gemakkelijk te monteren aan vrijwel elke schildersezel, tekentafel of werkbank. De lamp heeft een flexibele arm  daardoor kan de lamp 360 ° draaien voor de ideale schaduwrotatie om het licht precies te richten waar u het wilt hebben. De lamp heeft 3 helderheidsniveau's. Er is een tekentafelklem inbegrepen.

 

daylight™ kleuren
Zie kleuren zoals ze natuurlijk zijn. Onze daylight™ lampen zorgen voor perfekte kleurherkenning. Geliefd bij schilders!

daylight™ technologie
daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Easy-Twist' Arm
Met de Easy-Twist arm verstelt u gemakkelijk de lichthoek op uw tafel of werkplaats zodat u optimale lichtkwaliteit heeft.

Energiesparend
Alle Daylight lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone lampen. Zo bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu.

Lage Temperatuur
Alle Daylight lampen zijn energiesparend en geven daardoor weinig warmte af. Veilig om aan te raden en comfortabel om langdurig bij te werken.