Aquarel
!

Schilderen met aquarel

Aquarel in Beeld

Dubbel praktisch: de combinatie van boek én bewegend beeld! Met DVD!

Albert-Jan Cool

In dit nieuwe aquarelboek worden vele prachtige aquarellen van Nederlandse bodem gepresenteerd. Albert-Jan Cool beschrijft zijn aquarellen tot in detail en de dvd toont de cruciale stappen van de totstandkoming. Hoe hanteer je bijvoorbeeld het penseel voor het schilderen van een wolkenpartij, water of weiland? Het samengaan van een dvd en boek is voor de (amateur)kunstenaar een uitstekende basis om een stap te maken in zijn creatieve ontwikkeling.

AquarelCreatief

Schilderen met aquarelverf gebeurt grotendeels met water. Morelle laat de lezer om te beginnen kennismaken met de effecten van water en verf.Jean-Louis Morelle
Door middel van eenvoudige oefeningen raakt de lezer vervolgens bekend met de wereld van licht en kleur en leert hij hoe hij de gewenste resultaten kan bereiken. De volgende stap is het werken op natte en droge ondergronden en invloed uitoefenen op de transparantie en dekkracht van aquarelverf. Alle technieken worden stapsgewijs getoond en zijn eenvoudig te volgen.

Dit bijzondere boek is een gedegen basis voor iedereen die een stap vooruit wil maken in deze prachtige schildertechniek.

Met vele prachtige voorbeelden
Voor de beginnende en gevorderde aquarellist

Aquarelleren en Experimenteren

Ontdek je creativiteit met aquarelverf.

Heather Smith Jones

Een echte aanrader voor liefhebbers van aquarel!

• Praktisch boek met veel voorbeelden
• Grensverleggend!
• Inclusief galerie met schitterende aquarellen van de auteur