Aristo

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0,10 mm

In den Korb
  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,10mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.13 mm

  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische ink. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,13mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.18 mm

In den Korb
  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,18mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.25 mm

In den Korb
  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,25mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.70 mm

  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,70mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 1.00 mm

In den Korb
  • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt . Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 1,00mm.