Copic Multiliner SP


De Copic Multiliner SP pennen zijn professionele fineliners, gemaakt van aluminium, hebben een vervangbaar stiftje en zijn navulbaar d.m.v. cartridges. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur zwart in 10 diktes en naast zwart in 12 kleuren in de lijndikte 0,3mm en "brush"...

De Copic Multiliner SP is speciaal ontworpen voor de kunstenaar en tekenaar. Deze fijnschrijver in diverse diktes is zodanig samengesteld dat hij naadloos werkt met de kleurmarkers van Copic.

Alle kleuren en diktes leveren wij voor € 6,57 excl btw (= € 7,95 incl.)

Op deze afdeling staan onderaan ook de sets vermeld.

 

 

 

 

!

Copic Multiliner SP Brush

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De penseelpunt zorgt voor een levendige lijn

Copic Multiliner SP dikte 0,03

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,03mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,05

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,05mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,1

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,1mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,2

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,2mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,25

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,25mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,3

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,35

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,35mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,5

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,5mm.

Copic Multiliner SP dikte 0,7

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,7mm.
copicmultisp60

Copic Multiliner SP kleur Cobalt dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Cobalt,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp61

Copic Multiliner SP kleur Sky Blue dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Sky Blue,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp62

Copic Multiliner SP kleur Purple dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Purple,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp63

Copic Multiliner SP kleur Yellowt dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Yellow,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp64

Copic Multiliner SP kleur Orange dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Orange,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp65

Copic Multiliner SP kleur Wine dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Wine,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp66

Copic Multiliner SP kleur Turquoise dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Turquoise,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp67

Copic Multiliner SP kleur Olivre dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Olive,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp68

Copic Multiliner SP kleur Pink dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Pink,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp69

Copic Multiliner SP kleur Red dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Red,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp70

Copic Multiliner SP kleur Sepia dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Sepia,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp71

Copic Multiliner SP kleur Cool grey dikte 0,3mm.

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Cool Grey,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp60

Copic Multiliner SP kleur Cobalt penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Cobalt,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte is 0,3mm.
copicmultisp61

Copic Multiliner SP kleur Sky Blue penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Sky Blue,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn.
copicmultisp62

Copic Multiliner SP kleur Purple penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Purple,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp63

Copic Multiliner SP kleur Yellow penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Yellow,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp64

Copic Multiliner SP kleur Orange penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Orange,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp65

Copic Multiliner SP kleur Wine penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Wine,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp66

Copic Multiliner SP kleur Turquoise penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Turquoise,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp67

Copic Multiliner SP kleur Olivre penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Olive,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp68

Copic Multiliner SP kleur Pink penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Pink,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp69

Copic Multiliner SP kleur Red penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Red,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp70

Copic Multiliner SP kleur Sepia penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Sepia,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn
copicmultisp71

Copic Multiliner SP kleur Cool grey penseelpunt

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Cool Grey,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn

Copic Multiliner SP set

Absoluut lichtechte en watervaste pigmentliner in de kleur Cool Grey,waarvan de lijnen onaangetast blijven bij het overtekenen met Copic markers. De lijndikte wordt gevormd door de penseelpunt waardoor levendige lijnen mogelijk zijn