Faber-Castell TG1-S

tekenpen Faber-Castell TG1-S 1.00 mm

In den Korb
 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt . Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 1,00mm.

FC Inkt zwart 23 ml voor TG1-S tekenpen

Inkt voor Technische tekenpennen van elk merk.
Inhoud 23 ml, kleur zwart.
In den Korb
 • Beschreibung
Inkt voor Technische tekenpennen van elk merk.
Inhoud 23 ml, kleur zwart.
Inkt voor de TG1-S tekenpen. Inhoud 23 ml, kleur zwart.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 2.00 mm

 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 2,00mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0,10 mm

In den Korb
 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,10mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.13 mm

 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische ink. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,13mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 1.40 mm

In den Korb
 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 1,40mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.18 mm

In den Korb
 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,18mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.25 mm

In den Korb
 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,25mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.50 mm

 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,50mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 0.70 mm

 • Beschreibung
Technische tekenpen voor schrijven en tekenen. Navulbaar met speciaal geselecteerde oostindische inkt. Snel en makkelijk te reinigen door middel van het verwijderen van de tekenkop. Schrijfdikte 0,70mm.

tekenpen Faber-Castell TG1-S 4-delig set (0,25/0,35/0,50/0,70)

 • Beschreibung
Tekenpenset Faber-Castell TG1-S Cartridge. Cassette gevuld met: 4x tekenpennen: 0,25 / 0,35 / 0,50 / 0,70 mm. 1x flesje inkt 23 ml. 1x hulpstuk om tekenkop te verwijderen. 1x sjabloneerhulpstuk. 1x passer hulpstuk.